8-kanten er 7 m2– 10-kanten er 9,9 m2.
Pavillonen er lukket. Der er fyldninger af vandfast krydsfiner forneden og 4 mm glas foroven. Dør og vinduer er alle forsynet med én stor rude samt et løst pyntegitter. Dette kan let aftages – som en skydedørslåge – hvilket betyder nem rengøring af vinduerne. Der er i 8-kanten én oplukkelig vinduesramme og i 10-kanten to oplukkelige vinduesrammer, som sammen med døren giver god ventilation på en varm sommerdag.

Dørens bredde på 100 cm gør pavillionen velegnet til kørestolsbrugere.

Taget er planeternit, der er sammenholdt med en varmgalvaniseret ståltop foroven. Som det ses er spærene monteret udvendigt, hvorved der fremkommer en spændende lys/skyggevirkning på taget. Spærene er lavet med "kinesersvaj", der giver en yderligere romantisk virkning. Tagudhænget er forsynet med underudhæng af vandfast krydsfiner.

Hvis det ønskes, kan fugning mellem ståltop og tagplade udelades, hvorved naturlig ventilation opnåes.
Pavillionen er derved velegnet som rygepavillion.

Gulvet er udført som et "edderkoppespind" af trykimprægnerede 28x125 mm terrassebrædder med vandfast krydsfiner under, hvorved træk udelukkes.

Pavillonen monteres på betonfliser (20x40 cm) under hver søjle + en i centrum af gulvet og forankres til jord med trykimprægnerede pæle. Fliser og pæle er includeret i prisen.

Bygherren får selv glæden af at male pavillonen – dette er ikke med i prisen.

Skulle De ønske nogle af siderne – evt. alle – helt lukkede, kan dette let efterkommes, idet glasset da blot udskiftes med samme materiale – vandfast krydsfiner – som fyldningerne(væggene) er udført af, også med et kryds på – og dette uden merudgift for Dem.

Produktet er dansk designet og dansk produceret.

Jeg håber, at ovenstående oplysninger er tilstrækkelige, ellers er De naturligvis velkommen til at kontakte mig. En meget lang referenceliste haves.

Med venlig hilsen
Harris Kjærved

Ret til ændringer uden forudgående varsel forbeholdes.